Over ons

Al vanaf 2002 is Kapsalon Deiana een begrip in de ‘Nieuwe Ebbingestraat’ te Groningen.

Bij ons in de salon zijn zowel dames als heren hartelijk welkom. U kunt hier terecht voor een ontspannende kleur- of knipbehandeling, maar ook voor het opsteken en een ‘classic shave’ kunt u bij ons een professionele behandeling verwachten. Vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid staat bij ons voorop!

Ons voornaamste merk is Matrix. Wij kleuren onder andere met SoColor van Matrix. Daarnaast voeren wij voor verzorging en styling een aantal verschillende merken zodat wij u ten aller tijde aan kunnen bieden wat past bij u en uw haar. Voor meer info kunt u altijd onder de tab ‘Merken‘ kijken.

Saloneigenaar Renato zit 30 jaar in het vak, waarvan de laatste 16 jaar bij Kapsalon Deiana, die dan ook de achternaam van Renato draagt. Met passie voor het kappersvak laat hij elke klant met een goed gevoel de deur uit gaan. Bij Renato kan je terecht voor een gemoedelijke behandeling van uiterst kwalitatief werk. Mede door zijn Italiaanse afkomst houdt hij er van om op traditionele Italiaanse wijze aan de slag te gaan als het gaat om cuts & shaves. Hiervoor hebben wij tevens een mooie plek ingericht in onze salon en werken wij dan onder andere met luxe merken als Proraso en Superli.
Renato is van dinsdag tot en met zaterdag aanwezig.

Naast Renato werkt ook Emily bij Kapsalon Deiana. Emily werkt sinds januari 2015 bij ons en is intussen een onmisbare aanvulling. Als u voor funky en fashionable wilt gaan bent u bij Emily aan het goede adres. Met 8 jaar ervaring kunt u bij haar terecht voor hippe kleuren en stoere kapsels. Het liefste werkt zij met de merken Biolage en N/O.
Emily is van woensdag tot en met zaterdag aanwezig.

Wij volgen regelmatig kleur- en kniptrainingen om onze vaktechniek up to date te houden – zo kunnen wij u naar wens kapsels, kleuren en technieken aanbieden die modebewust en hedendaags zijn.

Om een afspraak bij ons te maken kunt u ons bellen, een online afspraak maken of onze eigen App downloaden! U bent natuurlijk ook altijd welkom in de salon, om te kijken of er een plekje beschikbaar is voor u.

Tot gauw bij Kapsalon Deiana!